Blog & Berita

Ulasan Permainan Block Buster: Pandangan Kontemporari Terhadap Permainan Tetris Klasik

Ulasan Permainan Block Buster: Pandangan Kontemporari Terhadap Permainan Tetris Klasik

23 Agustus 2023

Permainan slot Block Buster yang dibangunkan oleh Live22 membawa pendekatan yang segar dan menggembirakan kepada permainan klasik Tetris yang disukai oleh ramai. Block Buster bertujuan untuk memikat para penyokong Tetris yang lama dan juga pemain baru dengan grafik moden, ciri-ciri inovatif, dan permainan yang adiktif.

Block Buster, dilancarkan pada 22 Ogos tahun ini, merupakan salah satu daripada banyak permainan dalam talian yang dicipta oleh pembangun permainan profesional Live22. Pendekatan moden terhadap permainan Tetris klasik ini akan memikat pemain, dan Block Buster menawarkan pengalaman bermain yang luar biasa yang akan membuat para pemain terus kembali untuk lebih banyak berkat permainannya yang cepat dan visual yang cantik.

Permainan Slot Block Buster oleh Live22

Konsep di sebalik reka bentuk permainan Block Buster adalah seorang juruteknik yang memerlukan bantuan pemain untuk menyelamatkan lojinya dan akhirnya memulihkan generator loji ke kemegahannya yang penuh! Juruteknik memerlukan bantuan dari pemain untuk mengaktifkan generator teras secara manual; jika pemain berjaya, beliau atau dia akan menerima ganjaran yang signifikan.

Elemen gameplay asas yang menjadikan Tetris asal sebagai fenomena di seluruh dunia masih ada dalam Block Buster, tetapi permainan juga memperkenalkan ciri-ciri baru yang menarik yang meningkatkan pengalaman bermain pemain ke tahap berikutnya.

Block Buster adalah permainan yang cepat dan dipacu adrenalin. Penambahan ciri putaran dan blok tetromino emas khas menambahkan lapisan kedalaman yang membolehkan pemain membersihkan baris lebih cepat semasa mana-mana mod putaran percuma. Setiap jatuh akan memberi ganjaran kepada pemain dengan WILD rawak pada slot kosong.

Selain itu, pemain boleh menetapkan jumlah pertaruhan mereka, dalam nilai syiling, dari minimum 20 hingga 20,000 setiap baris. Bonus pengganda Block Buster bermula dari x1 dan akan meningkat dengan setiap penurunan blok tetromino yang berjaya. Pengganda diset semula kepada x1 jika tiada lagi kemenangan. Pemain akan menerima 10 Permainan Percuma jika mereka berjaya membersihkan 15 atau lebih baris.

Pandangan Segar tentang Tema Klasik

Block Buster menyediakan visual yang menakjubkan yang memodenkan permainan Tetris klasik. Grafik yang berwarna-warni dan bersemangat, yang digabungkan dengan animasi yang lancar, mencipta pengalaman yang menyeronokkan dan memikat secara visual. Kesan bunyi bersih Block Buster memadankan sempurna dengan permainan dan meningkatkan rasa pencapaian. Latar belakang yang hidup disediakan oleh muzik yang ceria mengekalkan minat dan motivasi pemain.

Dengan latar belakang gelap Block Buster, blok-blok tetromino yang berwarna-warni (merah, hijau, biru, kuning, ungu, dan oren) menonjol lebih lagi pada skrin peranti mana-mana. Permainan ini juga termasuk elemen grafik yang direka dengan baik – penjana teras – di sebelah kanan skrin yang, jika garisan dialih keluar, boleh meningkatkan kemenangan pemain atau mencetuskan ciri pengganda di sebelah kiri.

POS TERKAIT